Adres Noordzandstraat 82 8000 Brugge
Toegang tot kaart
Toegang tot kaart

Openingstijden van deze boetiek

Uitzonderlijke openingstijden
Open op 1 oktober 2023 , 11:00 - 17:00
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Openingstijden vandaag Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
Gesloten
Banner
Mid Season Days tot -50%! Damart Brugge - Mid Season Days tot -50%!

Over deze boetiek

Damart Brugge

Welkom in de Damart-boetiek Damart Brugge, je boetiek voor modekleding en onderkleding in Brugge.

Al meer dan 60 jaar is DAMART hét topmerk in toffe modekleding voor dames en heren en legendarische onderkleding voor dames, heren en kinderen.
DAMART biedt je een volledig gamma onderkleding voor de ganse familie aan, met uiteraard het alom gekende Thermolactyl gebracht in tal van innovaties.

Maak ook kennis met ons schoenenuniversum. Elk model is speciaal bestudeerd om je een maximum aan comfort te bieden. Het paar dat bij je voeten past, vind je in je Damart-boetiek Damart Brugge.

Er wacht je een warm onthaal in je Damart-boetiek Damart Brugge Het team staat voor je klaar om je te helpen bij je shopping in Brugge.

Ga er op ontdekking en maak kennis met de new arrivals en de nieuwste DAMART-innovaties.
Tot binnenkort in je Damart-boetiek Damart Brugge.

Onze Producten

 • THERMOLACTYL

  THERMOLACTYL

  Innoverende vezels voor een grenzeloos feelgoodgevoel. Van light naar intense, met de 5 warmteniveaus blijf je in alle omstandigheden op de juiste temperatuur. Stijlvol met een groot kleurenpalet en talrijke
  afwerkingsdetails. Alles ongelooflijk zacht en licht.
  Meer info
 • DAMES

  DAMES

  Damart brengt damescollecties waar jouw comfort en een goed gevoel centraal staan. Bij Damart vind je kledij voor alle gelegenheden, van city chic tot casual. Shop in alle vertrouwen online en in je boetiek.
  Meer info
 • HEREN

  HEREN

  Pulls en cardigans, hemden, mantels en jassen, warme Thermolactyl onderkledij (T-shirts, lange onderbroeken), pyjama’s en kamerjassen, broeken, maar ook schoenen en pantoffels... Op de e-shop en in je Damart-boetiek vind je het volledige herengamma.
  Meer info
 • ONDERKLEDING EN LINGERIE

  ONDERKLEDING EN LINGERIE

  Maak kennis met onze onderkleding voor dames, heren en kinderen.
  Onderkleding van Damart is niet alleen praktisch en comfortabel, je komt er ook nog elegant mee voor de dag. Het aanbod is groot: van sensitive, met relaxerend effect, gemoltoneerd en katoen tot de mythische warmte van Thermolactyl. Daarnaast heeft Damart een groot aanbod kwalitatieve lingeriesetjes voor elke boezem, met beha's die steun, draagcomfort en vrouwelijkheid garanderen.
  Meer info
 • SCHOENEN

  SCHOENEN

  Maak kennis met het exclusieve, steeds innoverende aanbod schoenen van Damart. Elk model is speciaal bestudeerd om je een maximum aan comfort te bieden en aan je nood op het vlak van souplesse, lichtheid, rekbaarheid en breedte te voldoen. Je vindt beslist het paar dat het beste bij je past op de website en in de dichtstbijzijnde Damart-boetiek.
  Meer info
Onze Diensten
 • Gratis levering in de winkel

  Gratis levering in de winkel

  Laat je online bestelling gratis leveren binnen 4 tot 5 dagen in een Damart-boetiek naar keuze.
  Meer info
 • Wens je een retouche?

  Wens je een retouche?

  Wij doen ook retouches. Vraag gerust meer info in je boetiek.
 • Reservatie online

  Reservatie online

  Een artikel gevonden dat je bevalt en je wilt het passen voor je het koopt? Reserveer het online en 2 uur later ligt het voor je klaar in de boetiek. Zonder aankoopverplichting.
  Meer info
 • Klantenkaart

  Klantenkaart

  Geschenken, extra kortingen, aanbiedingen in avant-première, persoonlijke uitnodigingen... Je trouw wordt beloond met tal van voordelen!
 • Gift card

  Gift card

  Vraag ernaar in de boetiek! Je hoeft enkel nog het bedrag te kiezen. De begunstigde aan wie je de kaart schenkt, kan ermee gaan shoppen in alle Damart-boetieks.
 • Advies nodig?

  Advies nodig?

  Onze shopmedewerkers helpen je graag bij je aankopen en bieden je hun modekennis aan bij de keuze van je look!
  Meer info
 • Van gedacht veranderd?

  Van gedacht veranderd?

  We bieden je de keuze: omruiling als je een andere maat of zelfs een ander artikel wenst of terugbetaling als je gewoon van gedacht verandert.
  Meer info