1. Onthaal
  2. Een verkooppunt lokaliseren
  3. Brussel
  4. Bruxelles-Capitale
  5. Damart Brussel-Anderlecht-Westland

Damart Brussel-Anderlecht-Westland

Sylvain Dupuislaan
Westland Shopping Center
1070 Anderlecht

Openingsuren

Uitzonderlijk open
Open
Uitzonderlijk gesloten
Gesloten
Maandag
10:00 - 19:30
Dinsdag
10:00 - 19:30
Woensdag
10:00 - 19:30
Donderdag
10:00 - 19:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 19:30
Zondag
Gesloten
Gesloten
Open
Sluit over min.
Opent over min.

Route

Google Maps
50.837841
4.2846128

Praktische informatie

Parking : De 2 eerste uren parking gratis tijdens de ganse renovatieperiode. Airco : Ja Toegang voor personen met mobiele beperking : Ja

Welkom in de boetiek Damart Brussel-Anderlecht-Westland, uw boetiek voor modekleding en onderkleding in Anderlecht.

Reeds meer dan 60 jaar is DAMART hét topmerk in toffe modekleding voor dames en heren en legendarische onderkleding voor dames, heren en kinderen.
DAMART biedt u een volledig gamma onderkleding voor de ganse familie aan, met uiteraard het alom gekende Thermolactyl gebracht in tal van innovaties.

Maak ook kennis met ons schoenenuniversum. Elk model is speciaal bestudeerd om u een maximum aan comfort te bieden. Het paar dat bij uw voeten past, vindt u in uw boetiek Damart Brussel-Anderlecht-Westland.

Er wacht u een warm onthaal in uw boetiek Damart Brussel-Anderlecht-Westland. Het team staat voor u klaar om u te helpen bij uw shopping in Anderlecht.
Ga er op ontdekking en maak kennis met de new arrivals en de nieuwste DAMART-innovaties.

Tot binnenkort in uw boetiek Damart Brussel-Anderlecht-Westland.

Onze producten

Thermolactyl

Thermolactyl

Innoverende vezels voor een grenzeloos feelgoodgevoel. 5 warmteniveaus om in alle omstandigheden op de juiste temperatuur te blijven. Stijlvol met een groot kleurenpalet en talrijke afwerkingsdetails. Alles ongelooflijk zacht en licht.
Vêtement femme

DAMES

Damart brengt damescollecties waar uw comfort en een goed gevoel centraal zien. U vindt er kledij voor alle gelegenheden, van city tot casual. Shop in alle vertrouwen op de e-shop en in uw boetiek.
Vêtement homme

HEREN

Pulls en cardigans, mantels en jassen, warme Thermolactyl onderkledij (T-shirts, lange onderbroeken), pyjama’s en kamerjassen, broeken, maar ook schoenen en pantoffels... Op de e-shop en in uw Damart-boetiek vindt u het volledige herengamma.

ONDERKLEDING

Maak kennis met onze onderkleding voor dames, heren en kinderen. Damart onderkleding is niet alleen praktisch en comfortabel, u komt er ook nog elegant mee voor de dag. Zijde, kasjmier, masserend tricot en de mythische warmte van Thermolactyl... u vindt ze alle op de e-shop en in uw Damart-boetiek.
Chaussures

SCHOENEN

Maak kennis met het exclusieve, steeds innoverende aanbod schoenen van Damart. Elk model is speciaal bestudeerd om u een maximum aan comfort te bieden en aan uw nood op het vlak van souplesse, lichtheid, rekbaarheid, breedte te voldoen. U vindt beslist het paar dat bij uw voeten past.
Bien-être

WELLNESS

Damart verwent u met een compleet gamma accessoires om uw lichaam in vorm te houden. Wij willen absoluut dat u zich goed voelt.

Onze diensten

Gratis levering in de winkel

Laat uw e-shop bestelling gratis leveren binnen 4 tot 5 dagen in de Damart-boetiek van uw keuze

Wenst u een retouche ?

Wij doen ook retouches. Vraag gerust meer info.

Reservatie online

Een artikel gevonden dat u bevalt en u wilt het passen voor u het koopt ? Reserveer het online en 2 uur later ligt het voor u klaar in de winkel. Zonder aankoopverplichting.

Klantenkaart

Geschenken, extra kortingen, aanbiedingen in avant-première, persoonlijke uitnodiging... uw trouw opent een wereld van privileges !

Gift card

Vraag ernaar in de winkel ! U hoeft enkel nog het bedrag te kiezen. De begunstigde aan wie u de kaart schenkt, kan dan ermee gaan shoppen in al de Damart-boetieks.

Advies nodig ?

Onze shopmedewerkers helpen u graag met uw aankopen en bieden u hun modekennis aan bij de keuze van uw look !

Van gedacht veranderd ?

We bieden u de keuze : omruiling als u een andere maat wilt of zelfs een ander artikel, terugbetaling als u gewoon van gedacht verandert.